Vejledning og rengøring

Vi anbefaler, at du altid vasker din olie-beholder inden brug, da der kan være rester af metalpartikler eller olier som følge af produktionsprocessen. Brugen af neutralt rengøringsmiddel med lunkent vand er tilstrækkelig til at fjerne eventuelle rester. Undgå at bruge skuresvamp, der kan beskadige ståloverfladen.

Beholderen skal aftørres grundigt før brug.
Ydermere skal du tjekke tætheden af beholderen. Det gøres ved at du fylder beholderen op med vand og tjekker for eventuelle utætheder omkring bunden og hanen.

Inde i beholderen finder du en hvid gummipakning. Den skal placeres langs den indvendige omkreds af hætten/låget, hvilket gør at det klæber perfekt til den passende overflade. Derefter låser du hætten og drejer med uret.

Skru hanen efter. Pas på ikke at overspænde den. Overdrevet pres vil kunne beskadige O-ringen, med efterfølgende lækage fra hanen.

For at anbringe håndtaget/armen i den ønskede position, skal du spænde møtrikken, så O-ringen (den sorte plastikring) klæber perfekt til overfladen af tromlen.

Vores 3 og 5 liters olie-beholder, er allerede udstyret med en hane. Men hvis du ønsker at fjerne den for rengøring eller udskiftning, skal du bruge en skruenøgle til at skrue på hanen, og på samme tid, inde i tromlen, skal du fjerne metalringen.

Har du spørgsmål til hvordan du samler din beholder er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.